Keramik i inredning

18.8.2014 | 15:17

tillverkningPå K2 Keramik arbetar vi med olika områden, och ett av dessa är inredning. Keramik har länge haft en självklar plats inom inredning, och det man först kommer att tänka på är förmodligen krukor, muggar, skålar och liknande. Redan för väldigt länge sedan upptäckte vi människor att vi kunde skapa av lera, och än idag är det en populär teknik och konstform. Det går också att variera sig väldigt mycket med keramik och det finns nästan inga gräns för vilka mönster, former, färger och uttryck man kan skapa.

Vi har bland annat tagit fram en egen serie av av muggar som är ganska stora och djupa med en mattsvart utsida och en blank insida av antingen blå, grön, orange eller gul. Tanken är att muggarna både ska kunna användas att dricka ur och som en inredningsdetalj. Muggarnas storlek gör också att de får fler användningsområden då de till exempel också kan fungera som mindre soppskålar men ändå inte är så stora att de känns klumpiga när man bara vill dricka en kopp te.

Vi tycker om inredningsdetaljer som har flera funktioner, men vi gör också en del saker som bara är till för att vara fina, som till exempel våra skulpturer. Dessa går att ställa både inomhus och utomhus och kan på så sätt också bli en del av inredningen i en vacker trädgård, vilket också är ett sätt att ge det vi skapar mer än ett användningsområde. På vårt lager kan man fynda andrahandssortering billigt. Men vi säljer dom även i butik, nyligen inledde vi ett samarbete med inredningsbutiken Vita Hjärtan i Helsingborg, vilket vi är väldigt nöjda över. Besök deras butik, eller varmt välkomna att besöka oss!

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*