Keramik för badrum

12.11.2015 | 13:58

Keramik är viktigare än du nog tror, något som kanske inte alltid framgår så bra som det borde på vår hemsida. Keramiska material innefattar nämligen mer än du kanske tror. Det är inte alltid som det framgår att exempelvis kakel- och klinkerplattor är keramik, och de har ju en framträdande roll i våra hem. Främst då i köket och badrummet, som ju är två av de viktigaste rummen i våra hem. Vi ska nu här erkänna att vi varit lite dåliga på den punkten: keramik till inredning av kök och badrum har inte varit någonting vi lagt fokus på.

Visst, knivar, skålar och muggar i keramik, men även om framför allt våra skålar är tänkta att fungera som fina inredningsdetaljer vore det nog att gå ett steg för långt att kalla dem köksinredning. För att då inte tala om badrumsinredning! Där har vi varit dåliga, men nu har vi i alla fall insett att vi borde bättra oss på den punkten. Det är ju en viktig marknad som dessutom är stor. Många möjligheter för K2Keramik helt enkelt!

Badrum som passion
Delvis väcktes denna insikt till liv hos oss genom ett blogginlägg som vi upptäckte för ett tag sedan. Det är Håkan på OptiSweden som skriver om hur han älskar sitt badrum: http://www.optisweden.nu/alska-sitt-badrum/. Nu skriver han inte först och främst om kakel eller klinker, utan om inredningsdetaljer, men han visar ändå på att badrummet är en plats att älska. Lite avundsjuka är vi också över att han har golvvärme installerat i sitt badrum. Ett kalt badrumsgolv är inte alltid så trevligt…

Exakt vad vi kommer att satsa på är vi inte helt säkra på i nuläget; vi håller helt enkelt på och brainstormar. Det finns många möjliga öppningar där kakel och klinker nog är de mest självklara. Det är områden där vår erfarenhet är lite begränsad, så det kommer utan tvekan att ta ett litet tag att komma igång. Men för att kunna växa måste vi ju också ta lite risker och badrumsinredning känns som ett naturligt område för oss att ge oss in på. Det kommer att bli ett spännande 2016!

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*