Fynda andrahandssortering!

3.8.2014 | 15:16

K2 Keramik är specialister på keramiska material och vi arbetar med allt från extra starka fundament till pooler, garage och bassänger till köksknivar och rena inredningsdetaljer. När det gäller inredningsdetaljerna gör vi bland annat muggar, vaser, skulpturer och annat, och detta kan fyndas billigt på vårt lager där vi säljer andrahandssorteringen till riktigt bra priser.

Att något hamnar i andrahandssorteringen betyder inte att det är oanvändbart. I många fall syns det knappt att något är fel, men det kan till exempel vara ett färgstänk på fel ställe eller en liten ojämnhet i ytan. Eftersom vi ställer höga krav på våra produkter går dessa inte vidare ut i butik till våra återförsäljare, men vi vill inte heller att de ska gå till spillo eftersom de ju är fullt brukbara.

Därför har vi försäljning av andrahandssortering, och eftersom tanken med det är att man ska kunna fynda ordentligt sänker vi ofta priserna med minst 50 %. Priserna beror lite på hur mycket defekter som finns, men det är garanterat alltid ett rejält fyndpris och vi säljer endast sådant som bara har kosmetiska defekter men i övrigt är utan skador. Våra öppettider för försäljning av andrahandssortering är vardagar mellan 09.00-12.00. Varmt välkomna att besöka oss!

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*